• Головна
  • Новини Львова
  • Вночі двоє невідомих на Сихові побили 21-річного львів’янина: поліція розшукує нападників

Вночі двоє невідомих на Сихові побили 21-річного львів’янина: поліція розшукує нападників

Вночі двоє невідомих на Сихові побили 21-річного львів’янина: поліція розшукує нападників

Після бійки двоє чоловіків втекли і надалі пролунав вибух

У Львові поліція розшукує нападників, які побили 21-річного львів’янина. На хлопця в ніч на 22 вересня напали двоє невідомих, після чого втекли. Після втечі нападників було чутно звук, схожий на постріл. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Нападники побили хлопця, коли він очікував на єврокомісара для оформлення ДТП

За матеріалами справи, випадок трапився майже опівночі 21 вересня. На вулиці Зубрівській невідомі побили 21-річного львів’янина. “За словами заявника, на вулиці Зубрівській, де вони з батьком чекали єврокомісара для оформлення ДТП, до них підійшли двоє невідомих чоловіків та вчинили конфлікт, який переріс у бійку, після чого втекли. Також у повідомленні чоловік зазначив, що після втечі зловмисників він чув звук, схожий на вибух петарди або постріл, але про його походження точно сказати не може,” — зазначили у поліції.

Надалі медики діагностували у потерпілого синці та забої. До слова, вночі та вранці низка місцевих пабліків у Telegram повідомляла про звуки вибухів, схожі на постріли з пістолета. Однак у поліції зазначили, що на місці інциденту не виявили доказів, які б вказували на використання зброї: “Правоохоронці обстежили місце події та прилеглу територію — жодних гільз та інших предметів, які вказували б на те, що нападники могли використовувати зброю, виявлено не було. Також із вогнепальними пораненнями до медичних установ ніхто не звертався”.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події та намагаються розшукати та встановити особи зловмисників. Вирішується питання правової кваліфікації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності