67-річна пішохідка потрапила до реанімації через наїзд маршрутки в центрі Львова

На Личаківській автобус збив 67-річну жінку

Жінку на переході збила міська маршрутка 47-А

У п’ятницю, 20 вересня, центрі Львова міська маршрутка на переході збила 67-річну пішохідку. Жінку госпіталізували до лікарні у важкому стані. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі екстреної медицини, натомість згодом у міськраді зазначили, що автобус не збивав жінку.

Медики констатували потерпілій закриту черепно-мозкову травму

За даними медиків, 67-річну жінку на переході, що на перехресті вулиць Личаківська — Круп’ярська, збила маршрутка 47-А. Внаслідок аварії потерпілу госпіталізували до лікарні Святого Луки. Наразі пацієнтка перебуває у важкому стані в реанімації. Медики констатували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму.

Згодом у міськраді повідомили, що автобус не збивав жінку, а та сама впала і вдарилась об транспорт. Маршрут 47-А обслуговує комунальний перевізник АТП-1, який також прокоментував аварію. “Водій автобуса №47-А на переході пропустив жінку і вирушив на зелений сигнал. Але оскільки в той час там був затор, з пішохідного переходу він не з'їхав. У цей момент по вул. Личаківській вниз їхав трамвай. І пані, яка перейшла дорогу, очевидно злякавшись, зробила крок назад, впала та вдарилася об автобус,” — додали в АТП-1.

Автобус курсує за маршрутом Санта Барбара — Рясне-2.

Напередодні міська маршрутка також збила жінку

До слова, напередодні, 19 вересня, міський автобус також збив пішохідку на вулиці Франка, повідомили у поліції. 42-річний водій за кермом Еталона наїхав на 77-річну львів’янку. Через ДТП жінка потрапила до лікарні з травмами. Винуватцю аварії загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням прав на той же термін.

Нагадаємо, напередодні трапилась ДТП на трасі неподалік Стрия. Через аварію частково перекривали рух трасою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності