В Дрогобичі матір дала малолітній доньці закурити і отримала штраф

Дала доньці сигарети: суд у Дрогобичі оштрафував матір

Матір оштрафували не лише за куріння доньки, а ще й за неналежне виховання сина

Дрогобицький райсуд постановив оштрафувати матір за неналежне виховання двох малих дітей. Жінка давала дочці сигарети, які дитина курила. Крім цього, син підсудної бігав проїжджою частиною дороги без нагляду. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у вівторок, 17 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, перший випадок трапився ввечері, 31 липня, біля будинку на вулиці Володимира Великого, 3. Малолітня дочка Юлії М. курила сигарети “Lucky Strike”, які їй дала мати. А 29 липня підсудна залишила на три години малолітнього сина без нагляду, тому він “перебував поблизу ТЦ “Парк”, що на вул. В.Великого, 1 в м. Дрогобич і вибігав на проїжджу частину дороги”. Відтак на порушницю склали адмінпротоколи за неналежне виховання дітей.

Матір сплатить 1700 грн штрафу

На засідання суду Юлія М. не прибула. Справу розглянули без її участі. Суддя Андрій Хомик визнав жінку винною і призначив їй штраф — 1700 грн. Також порушниця має сплатити 606 грн судового збору. Штраф потрібно сплатити протягом 15 днів, інакше суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, на львів’янку склали протокол за залишення дитини на пів години на дитмайданчику. Також суд оштрафував львів’янку, чий син курив електронну сигарету на спортмайданчику.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності