У Львові п’яний водій Audi на смерть збив 16-річного школяра на самокаті

У Львові через ДТП загинув 19-річний водій самоката

Двоє 16-річних підлітків їхали на одному самокаті. Другий потрапив до лікарні у важкому стані

У Львові напередодні п’яний водій Audi збив двох хлопців на електросамокатах на вулиці Промисловій. Один 16-річний водій самоката загинув, його одноліток потрапив до лікарні у важкому стані. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у середу, 18 вересня, у пресслужбі Екстреної медицини та в пресслужбі поліції Львівщини.

Аварія трапилась на вулиці Промисловій

Як повідомили медики, внаслідок аварії на вулиці Промисловій загинув 16-річний водій самоката. Ще один хлопець того ж віку на самокаті постраждав і потрапив з політравмою до лікарні Святого Пантелеймона.

У поліції додали, що аварія трапилась о 23:30. Водій за кермом Audi A5, 35-річний львів’янин, наїхав на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних школярів. “Встановлено, що водій автомобіля керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий,” — зазначили у поліції.

Невдовзі суд обере запобіжний захід водію. Правоохоронці відкрили кримінальну справу через порушення ПДР. Винуватцю аварії загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням прав на три роки.

Нагадаємо, напередодні двоє людей загинули у важкій ДТП на трасі Львів — Тернопіль. Також внаслідок ДТП на Львівщині до лікарні потрапили двоє 67-річних жінок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності