У Львові вщент згорів кінотеатр “Дзвін”

У Львові згорів кінотеатр "Дзвін" на вулиці Шептицьких
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Через пожежу у місті було чутно сильний запах диму

У середу, 18 вересня, у Львові згорів кінотеатр “Дзвін”, що біля пам’ятника Бандери на вулиці Шептицьких. Пожежу гасили дві години, інформацію підтвердили у ДСНС Львівської області. За попередньою інформацією, будівлю могли підпалити.

Полум’я охопило близько 400 кв. м

За даними рятувальників, пожежа в кінотеатрі “Дзвін” трапилась вранці. “На момент прибуття підрозділів горів дах будівлі,” — зазначили у ДСНС. Пожежу вдалося ліквідувати о 6:41. Полум’я охопило близько 400 квадратних метрів. Через займання у місті був відчутний сильний запах диму.

“За попередньою інформацією причина пожежі — підпал. Постраждалих в пожежі немає. Натомість зазнали пошкоджень сусідні будівлі — бізнес та приватні помешкання,” додали у Львівській міськраді.

Пожежу гасили впродовж двох годин

Як згодом додали у ДСНС, повідомлення про пожежу надійшло о 4:42, а загасили вогонь о 6:41. Пожежу гасили 40 рятувальників, залучали 8 одиниць спецтехніки. Причину виникнення займання встановлюють правоохоронці.

До слова, кінотеатр “Дзвін” був заснований у 1994 році і є комунальним підприємством. Керівницею “Дзвону” є Марія Драчук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності