У Львові власник коргі побився з хазяїном бійцівського пса

У Львові власник коргі побився через напад на його собаку

Власник коргі намагався захистити свого собаку, на якого напав бійцівський пес

У Львові суд визнав винним власника собаки породи коргі, який побив хазяїна бійцівського пса, тварина якого хотіла покусала його собаку. Через побиття чоловік отримав перелом щелепи. Власника собаки породи коргі оштрафували за нанесення легких травм і зобов’язали сплатити моральну шкоду. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у четвер, 12 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Через побиття власник собаки бійцівської породи переніс операцію

За матеріалами справи, випадок трапився 29 липня у Львові. Андрій К. гуляв разом зі своєю собакою породи коргі, коли на неї напав і почав кусати бійцівський пес. Надалі собаки побігли в магазин. Андрій К. намагався наздогнати та розборонити тварин, але побачив власника собаки-нападника, який тримав за нашийник та відривав свого пса від коргі. “Відчуваючи сильну злість, він наніс потерпілому два удари правою рукою у ліву частину обличчя. Надалі намагався поспілкуватись і просити вибачення перед потерпілим, однак останній не хотів його бачити”, — йдеться у вироку.

Потерпілий Ярослав З. додав, що після побиття він потрапив до лікарні з переломом щелепи, де переніс операцію і пробув три дні.

Суддя визнав винним Андрія К. і призначив штраф — 1700 грн. Також обвинуваченого зобов’язали сплатити 15 тис. грн моральної шкоди Ярославу З. Вирок ще можна оскаржити протягом 30 днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності