• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові затримали 21-річного наркоторговця з великими партіями наркотиків та психотропів

У Львові затримали 21-річного наркоторговця з великими партіями наркотиків та психотропів

Наркотики

Чоловіка затримали на вулиці Клепарівській

У Львові поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у реалізації великих партій наркотиків та психотропів. По це 13 вересня повідомили у поліції Львівської області.

“21-річний житель Львова закуповував так звані “мастер-клади”, психотропної речовини “мефедрон”, наркотичного засобу “канабіс” та нарковмісних таблеток, які надалі реалізовував “з рук в руки”. Для зв’язку з “клієнтами” він використовував месенджери у мережі Інтернет”, — йдеться у повідомленні.

12 вересня правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Клепарівській у Львові під час отримання чергового “мастер-кладу” з психотропними засобами, наркотичними речовинами та нарковмісними таблетками. Поліцейські вилучили заборонені речовини та скерували їх на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Затриманому повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні та збут наркотиків. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці Львівщини затримали 8 учасників злочинної організації, які займались виробництвом та збутом особливо небезпечних наркотиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності