• Головна
  • Новини Львова
  • На Кульпарківській у Львові впровадили “зелену хвилю” для пришвидшення проїзду авто

На Кульпарківській у Львові впровадили “зелену хвилю” для пришвидшення проїзду авто

світлофор на Кульпарківській

Синхронізували роботу чотирьох світлофорів

На вул. Кульпарківській запрацювала “зелена хвиля”. Це пришвидшить проїзд авто на світлофорах. Про це 12 вересня повідомили у Львівавтодорі.

На вулиці Кульпарківській скоординували світлофорне регулювання. Йдеться про синхронізацію роботи чотирьох світлофорів:

  • Кульпарківська – вул. Садова;
  • Кульпарківська – Психіатрична лікарня;
  • Кульпарківська – вул. Перфецького;
  • Кульпарківська – ТЦ “Ашан”.

Координація режиму “зелена хвиля” працює у напрямку на виїзд з міста від вул. Кульпарківська – вул. Садова до вул. Кульпарківська – ТЦ “Ашан”. “Режим “зелена хвиля” передбачає почергове увімкнення дозвільного сигналу на кожному світлофорному об’єкті. У міжпіковий період це допоможе покращити транспортну ситуацію на вказаній ділянці вул. Кульпарківської, зменшивши затримки і черги авто перед цими світлофорними об’єктами”, — йдеться у повідомленні.

Як пояснив заступник директора ЛКП “Львівавтодор” Роман Кіндер, у години пік існуватимуть певні затримки в русі перед світлофором на вул. Кульпарківська – ТЦ “Ашан”. “Це пов’язано з тим, що після світлофорного об’єкта розміщується нерегульований пішохідний перехід і рух пішоходів може зупиняти групи транспортних засобів, що проїхали на зелений сигнал. А також перетином магістральних вулиць у вигляді кільцевої розв’язки (вул. Кульпарківська – вул. Виговського), пропускна здатність якої наближається до максимуму через високу завантаженість підходів з вул. Виговського, вул. Кульпарківська та вул. Володимира Великого”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Львові оптимізували рух на вулиці Володимира Великого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності