У Львові через ДТП з велосипедистом був ускладнений рух на Городоцькій

У Львові через ДТП з велосипедистом ускладнений рух на вул. Городоцькій

Потерпілого госпіталізували до лікарні Св. Пантелеймона

У середу, 11 вересня, у Львові трапилась ДТП на вул. Городоцькій. Внаслідок аварії постраждав 76-річний велосипедист. Водій Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з постраждалим Поблизу місця інциденту патрульні здійснювали регулювання через ускладнення руху, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Деталі аварії

Пресслужба екстреної медичної допомоги повідомила, що внаслідок ДТП постраждав 76-річний велосипедист. Його з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні Св. Пантелеймона. “На круговому перехресті вулиці Городоцької та автодороги “Львів — Шегині” через ДТП із потерпілими ускладнений рух. Патрульні здійснюють регулювання” — йдеться в повідомленні поліції. Поліцейські встановлюють обставини інциденту. О 14:40 рух повністю відновили. Згодом правоохоронці встановили, що 38-річний львівʼянин на Mercedes-Benz Sprinter збив потерпілого велосипедиста.

Нагадаємо, у вівторок, 10 вересня, у Стрию водій автобуса наїхав на пішохідному переході на 12-річну дівчинку. Дитину з травмами доставили до лікарні. З опублікованих поліцією фото видно, що водій збив дитину на пішохідному переході.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності