У Львові директора компанії судитимуть за несплату понад 14 млн грн податків

суд

Усі кошти відшкодували в держбюджет. Прокурори просять суд звільнити посадовця від кримінальної відповідальності

У Львові судитимуть директора компанії, яка надає послуги у сфері відпочинку, за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки Львівщини.

Згідно з повідомленням, керівник підприємства, основними видами діяльності якого є функціонування спортивних споруд, не відобразив у бухгалтерському та податковому обліку фінансово-господарську операцію. Вона полягала у внесенні власного нерухомого майна та інших матеріальних активів загальною вартістю 79 млн грн до статутного капіталу іншої компанії. Внаслідок цього, держава не отримала податок на додану вартість у розмірі понад 14, 6 млн грн. Назв підприємств, причетних до оборудки, у БЕБ не розкривають.

У результаті розслідування, компанія відшкодувала кошти у повному розмірі, заявили у Львівській обласній прокуратурі. Керівнику компанії оголосили про підозру. Справу скерували до суду. Прокурори скерували до суду клопотання про звільнення директора підприємства від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, напередодні НАБУ і САП спільно з УСБУ у Львівській області повідомили про підозру колишньому службовцю Львівської митниці. За даними слідства, він сприяв ввезенню в Україну мобільних телефонів, навушників, планшетів та ноутбуків без сплати мита.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності