У Брюховичах на місці колишнього санаторію таки збудують відпочинковий комплекс

У Брюховичах на місці колишнього санаторію збудують відпочинковий комплекс

У комплексі будуть СПА, басейни, фітнес-зали та медичні послуги

У вівторок, 10 липня, під час засідання виконавчого комітету представили проєкт будівництва багатофункціонального оздоровчого комплексу на місці колишнього санаторію у Брюховичах на вул. Лікарській, 8. Головний архітектор міста наразі готує містобудівні умови для цього будівництва.

Проєкт передбачає реконструкцію території для створення апарт-готелю з оздоровчими зонами, спа-центром, басейнами, фітнес-залами, комерційними приміщеннями та двоповерховим підземним паркінгом, який матиме укриття. Також забудовник планує облаштувати допоміжні приміщення та зони відпочинку.

Апартаменти з правом власності

Комплекс буде складатися з апартаментів, які матимуть власників. Власники зможуть передавати свої апартаменти в управління спеціальній керуючій компанії, яка займатиметься їхнім обслуговуванням. Забудовник ТОВ «Львів резорт» надав гарантійний лист, який підтверджує створення такої компанії. Сама забудова буде терасованою: з боку дороги буде видно лише два-три поверхи, хоча висотність комплексу досягатиме чотирьох поверхів. Внутрішній територія буде спільним двором, доступним не лише для власників комплексу, а й для мешканців району, які зможуть користуватися оздоровчими послугами за окрему плату.

У новому комплексі планується облаштування спортивних і оздоровчих зон, включаючи футбольне поле, дитячі майданчики, басейни та медичні заклади (косметологія, масажі). Також тут будуть фастфуди та інші комерційні приміщення.

ТОВ «Львів резорт», також зобов'язалося відновити втрачений озеленений ландшафт, провести ремонт дороги, встановити нове освітлення та впорядкувати благоустрій прилеглої території відповідно до проекту. За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Львів резорт» зареєстроване у Дніпрі 6 років тому. Компанія займається орендою нерухомості, а її власником є Ігор Пономаренко

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності