Патрульні зупинили п’яного водія завдяки повідомленню небайдужого чоловіка

Скриншот з відео очевидців

За кермом автомобіля, який маневрував та виїжджав на зустрічну смугу, був 43-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння

У Львові чоловік повідомив поліцейських про нетверезого водія. Про це 10 вересня розповіли у патрульній поліції Львівської області.

“Ми побачили в одній із соцмереж звернення небайдужого керманича. Він написав, що їде обʼїзною Львова за автомобілем Skoda Superb, водій якого безпідставно маневрує проїзною частиною і виїжджає на зустрічну”, — йдеться у повідомленні поліції. Чоловік вказав напрямок руху автомобіля і висловив підозру, що водій може бути нетверезим.

Згодом патрульні зупинили 43-річного чоловіка. У нього й справді виявили ознаки алкогольного спʼяніння. Проте від перевірки він відмовився. Патрульні склали на нетверезого водія протокол за керування транспортним засобом з ознаками спʼяніння. Далі рішення ухвалюватиме суд.

Нагадаємо, раніше небайдужі львів’яни зафільмували та поширили в соцмережах відео, де видно порушення ПДР водіями на вулицях Львова. Правоохоронці знайшли та оштрафували порушників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності