П’яний водій Lexus без прав скоїв ДТП у центрі Львова: суд оштрафував порушника

Lexus умовне фото значок

Водій не вперше їздив за кермом п’яним і був позбавлений прав

Галицький райсуд оштрафував водія Lexus за повторну п’яну їзду без прав. Нетверезий водій зіткнувся з автомобілем в центрі Львова під час комендантської години. Порушника позбавили прав, також він має сплатити 34 тис. грн штрафу, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 6 вересня у Єдиному державному реєстрі.

В крові водія було 1,52 проміле алкоголю

За матеріалами справи, аварія трапилась 11 серпня після опівночі на проспекті Свободи, 16. Юрій Б. за кермом Lexus зіткнувся з Ford: “не був уважним та не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого здійснив зіткнення”. Обидва автомобілі пошкодилися. Як з’ясувалося, Юрій Б. вдруге за рік керував машиною п’яним — із 1,52 проміле алкоголю в крові (норма 0,2). Окрім того, був без позбавлений прав за попереднє правопорушення.

На судове засідання порушник не прибув. Відтак суддя розглянув справу без нього й визнав Юрія Б. винним. Водію призначили штраф — 34 тис. грн з позбавленням керувати автомобілем протягом трьох років. Також він має сплатити 606 грн судового збору. Якщо ж штраф не сплатити протягом 15 днів — суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності