Пасажира львівської маршрутки судили за проїзд без квитка

Квиток у львівській маршрутці

Суд обмежився усним попередженням, оскільки пасажир був неповнолітнім

Сихівський райсуд визнав винним пасажира львівської маршрутки у безквитковому проїзді. 17-річному хлопцю дали усне попередження, зважаючи на його вік. Про це йдеться в постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 7 вересня, у Єдиному держаному реєстрі.

Як йдеться у документі, пасажира маршрутки №10 спіймали на проїзді “зайцем” ввечері 10 червня. На зупинці по вулиці Стрийській, 109, Володимира М. перевірив контролер і зафіксував порушення. Відтак на 17-річного хлопця склали протокол.

17-річного пасажира піймали на проїзді “зайцем”

На судове засідання порушник не прибув, тож справу розглядали без його участі. Суддя Олена Тімченко дослідила матеріали справи й визнала хлопця винним. Зважаючи на його вік, замість штрафу йому дали усне попередження. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів з дня проголошення. До слова, за ст.135 КУпАП, безквитковий проїзд в міському транспорті карається штрафом в двадцятикратному розмірі від вартості проїзду.

Нагадаємо, нещодавно у Львові подорожчала вартість проїзду в громадському транспорті. При оплаті готівкою одна поїздка вартує 25 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності