Львівська міськрада продає землю у промзоні Рясне-2 під нове виробництво

Львівська міськрада продає землю у промзоні Рясне-2 під нове виробництво

Ділянку продаватимуть на торгах — стартова ціна майже 5 млн грн

Львівська міська рада готує на продаж землю в промисловій зоні Рясне-2 через електронний аукціон. Стартова ціна за ділянку 0,3 га становить майже 5 млн грн. Відповідний проєкт ували оприлюднили у серпні на офіційному порталі міської ради Львова.

Земля відведена для будівництва виробничого підприємства

Йдеться про ділянку площею 0,3804 гектара, яка призначена для будівництва виробничого підприємства з офісними приміщеннями. Стартова ціна ділянки встановлена — 4 млн 941 тис. грн. Мінімальний крок аукціону складає 1% від стартової ціни, тобто 49 413 гривень. Для участі потрібно внести гарантійний внесок у розмірі 1 млн 482 тис. грн.

Переможець аукціону повинен буде додатково сплатити 29 492 гривні за підготовку лота до продажу. Також він зобов'язаний відшкодувати відновну вартість зелених насаджень на ділянці протягом 5 робочих днів після підписання договору купівлі-продажу. На ділянці відсутні будь-які об'єкти нерухомості. Міська влада очікує, що продаж цієї ділянки принесе додаткові кошти до бюджету Львівської територіальної громади. Ці кошти планують використати для реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності