• Головна
  • Новини Львова
  • Львівʼян запрошують на безплатний перегляд фільму про полеглих воїнів 24 ОМБр ім. короля Данила

Львівʼян запрошують на безплатний перегляд фільму про полеглих воїнів 24 ОМБр ім. короля Данила

Львівʼян запрошують на безплатний перегляд фільму про полеглих воїнів 24 ОМБр ім. короля Данила

Показ відбудеться 8 вересня у Львівському муніципальному мистецькому центрі

Львівська 24-та окрема механізована бригада ім. короля Данила запрошує львівʼян на показ фільму “Хрест Героя”. Фільм знятий на честь всіх полеглих воїнів “королівської” бригади. Про це 5 серпня повідомила пресслужба бригади.

Детальніше про подію

Показ фільму відбудеться в неділю, 8 вересня, о 17:00, у Львівському муніципальному мистецькому центрі на вул. Стефаника, 11. Захід безплатний і на нього можна зареєструватись за посиланням. До слова, кінокартина “Хрест Героя” була присвячена до Дня пам’яті загиблих захисників України. “Хрест Героя” — це нагорода, яку започаткували у 24 бригаді, щоб вшанувати подвиг усіх загиблих з 2014 року воїнів.

Нагадаємо, в кінці серпня у Львові відкрили перший офіс патронатної служби 24 бригади. Патронатна служба “Хоробрі Серця” працює щодня з 9 до 18 за адресою вулиця Юрія Дрогобича, 9. В офісі можна отримати найновішу інформацію та необхідну допомогу. Також в офісі працює представник ЦНАПу, який одразу на місці допомагає оформити необхідні документи. У майбутньому міська влада планує відкривати подібні офіси для всіх наших бригад, де служать львів’яни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності