Ще одна компанія допоможе відновити зруйновані росіянами будинки у Львові

Ще одна компанія допоможе відновити зруйновані росіянами будинки у Львові

Компанія Meest Group виділила 2 млн грн на відбудову пошкоджених внаслідок атаки будівель

Уже четверта компанія погодилася допомогти Львову відбудувати зруйновані внаслідок російської атаки у середу, 4 вересня, будівлі. Лише за першу добу місто отримало 11 млн грн підтримки від трьох міжнародних і вітчизняних фірм, згодом до них доєдналася ще одна організація.

Компанія Meest Group приєдналася до відновлення будинків, які напередодні знищила країна-агресорка Росія. Організація виділила 2 млн грн допомоги.

Нагадаємо, внаслідок атаки, пошкоджень зазнали 188 споруд, у 154 з них жили люди. Два десятки будівель перебувають у критичному стані. На відбудову потрібні значні кошти, тож місцева влада звернулася з проханням надати фінансову підтримку. На цей заклик відгукнулися три компанії. Зокрема:

  • Данська пивоварна компанія Carlsberg. Вони задекларували внесок у розмірі 50 000 євро.
  • Благодійний фонд Шона Пенна в Україні CORE. Організація гарантує 100 000 доларів, що спрямують на відновлення пошкоджених росіянами будівель.
  • Львівські компанії — “Кормотех” та Enzym Group. Вони виділили 5 млн грн

Окрім організацій, які пожертвують гроші, допомогу у відбудові запропонував Національний інститут польської культурної спадщини Polonika. Там заявили, що долучаться до проєктів із захисту пам’яток Львова та процесу відновлення зруйнованих будівель.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності