Рятувальники завершили розбирати завали після обстрілу Львова

Наслідки російської атаки по Львову

Семеро людей загинуло, ще 64 — постраждали

У Львові рятувальники завершили розбирати завали після комбінованої атаки у середу, 4 вересня. Росіяни вбили сімох людей, ще 64 особи постраждали внаслідок обстрілу. Серед загиблих дитина віком 7 років, про це повідомили у ДСНС.

Станом на 12:53 у Львові завершили ліквідовувати наслідки російського авіаудару. 64 людини постраждали через російську атаку, серед них восьмеро — діти, повідомив начальник Львівської ОВА, Максим Козицький. З-під завалів врятували 12 людей. “Психологи ДСНС Львівщини та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності надали допомогу 103 постраждалим, серед них 16 дітям,” — додали в ДСНС.

Понад 150 долучились до аварійно-рятувальних робіт у Львові. Росіяни прицільно влучили у два житлові будинки в місті. Внаслідок удару загинуло семеро людей. Зокрема у власному будинку загинула майже вся сім’я Базилевичів — матір з трьома доньками. Живим із родини залишився лише батько. Також серед загиблих 50-річна акушерка 5-ї поліклініки Львова та чоловік, дані якого ще встановлюють.

Також через російську атаку пошкоджено 154 житлових будинки, повідомив перший заступник міського голови, Андрій Москаленко. “Якщо Ви мешкаєте у одному з цих будинків і потребуєте поселення, і з вами ще не звʼязались комунальні служби - зателефонуйте, будь ласка, за телефоном Гарячої лінії — вам буде надано помешкання,” — додав Москаленко. Номер Гарячої лінії Львова: 15-80.

Нагадаємо, у ніч на середу, 4 вересня, Львівщину атакували російські ракети та безпілотники.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності