Під час російського авіаудару по Львову частина укриттів була закрита

Укриття

Львів’яни скаржились на закриті сховища в соцмережах

У середу, 4 серпня, росіяни завдали потужного удару по Львову ракетами та безпілотниками. Під час повітряної тривоги частина мешканців не змогла захистити себе від обстрілу через зачинені укриття. LVIV.MEDIA звернувся до Львівської міськради, аби з’ясувати хто і як відповідатиме за це. Наразі журналісти не отримали коментаря від посадовців, мовляв, всі вони залучені до ліквідації наслідків обстрілу.

Обурені мешканці Львова скаржились на зачинені сховища у соцмережах. Частина скарг була опублікована в чатах та пабліках у Telegram, деякі люди повідомляли про неможливість потрапити до бомбосховищ у Facebook. Нижче подаємо лише частину адрес, де були зачинені укриття:

  • Чоловського, 2
  • Дністерська, 27
  • Огієнка, 20
  • Хімічна, 22
  • Григоровича, 5
  • Дрогобича, 4

Об 11:00 журналісти LVIV.MEDIA звернулись до пресслужби Львівської міськради з проханням прокоментувати ситуацію із зачиненими укриттями. Тоді у мерії повідомили, що на той момент всі посадовці зайняті, бо перебувають на місцях обстрілів. Через чотири години ЛМР не змогла надати журналістам коментар щодо зачинених сховищ. Інформацію обіцяли надати згодом.

До слова, як раніше повідомляли журналісти 24 каналу, з посиланням на речницю МВС, відповідальність за доступ до укриттів під час тривоги несуть органи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Росія атакувала Львів ракетами і безпілотниками у середу, 4 серпня. Окупанти двічі влучили по житлових будинках. Постраждали десятки мешканців міста, ще семеро осіб — загинули. Частина будинків зазнала пошкоджень вибуховою хвилею та уламками, зокрема пошкоджено три школи та Центр творчості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності