• Головна
  • Новини Львова
  • У львівську лікарню надійшла посилка з протитанковими мінами: пацієнтів евакуювали

У львівську лікарню надійшла посилка з протитанковими мінами: пацієнтів евакуювали

У Львівській лікарні евакуація: надійшла посилка з мінами

Коробку виявили у лікарні Святого Луки — міни виявилися навчальними

У вівторок, 3 вересня, в лікарні Святого Луки у Львові виявили коробку з-під посилки, в якій були протитанкові міни. Пацієнтів та медперсонал евакуювали з приміщення. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На місці працюють усі екстрені служби

Оновлено: У коментарі LVIV.MEDIA директор лікарні Святого Луки Василь Трунквальтер зазначив, що коробку з брендом служби доставки із підозрілими предметами виявили на сходовій клітці, яка веде до укриття. Протитанкові міни, які виявили у посилці, виявилися навчальними — такий висновок вибухотехніків. Загалом евакуювали орієнтовно 160 людей.

“Пацієнти вже повертаються на свої місця, тому що слідчо-оперативна група спрацювала та виявили, що це є навчальні макети, а не діючі боєприпаси. Лікарня працює далі, а хто і з якою метою доправив посилку, будуть зʼясовувати правоохоронці”, — пояснив LVIV.MEDIA Василь Трунквальтер.

“У лікарню святого Луки, що у Львові, сьогодні ввечері надійшла посилка — ціла коробка справжніх протитанкових мін. Пацієнти і медперсонал евакуйовано. На місці працюють усі відповідні служби”, — повідомляли у міськраді.

За даними LVIV.MEDIA, окрім навчальних протитанкових мін у посилці були також знезаряджені гранати та відстріляний тубус від РПГ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності