• Головна
  • Новини Львова
  • Трьох мешканок Львівщини спіймали на кордоні з контрабандою продуктів і електронних сигарет

Трьох мешканок Львівщини спіймали на кордоні з контрабандою продуктів і електронних сигарет

Трьох мешканок Львівщини спіймали на кордоні з контрабандою продуктів і електронних сигарет

Жінок затримали у двох пунктах пропуску з товарами на суму понад 400 тисяч гривень

У двох пунктах пропуску на кордоні митники викрили мешканок Львівщини на контрабанді різноманітних товарів. Жінки намагалися перевезти продукти, каву та електронні сигарети. Про це 3 вересня повідомили у Львівській митниці.

24-річна львів'янка у Audi A8 заховала електронні сигарети

Спочатку у пункті пропуску Рава-Руська – Хребенне 46-річна жінка намагалася перевезти понад 678 кг різних продуктів, серед яких майже пів тонни сиру, понад тисячу банок рибних консервів і розчинна кава. Загальна вартість товарів оцінюється у 200 тисяч гривень. У другому випадку 24-річна водійка зі Львова на Audi A8 перевозила 625 електронних сигарет марки Flonq Max Smart на суму 70 тисяч гривень.

Третій випадок стався на пункті пропуску Шегині – Медика, де 36-річна жінка з мікроавтобусом Renault Trafic намагалася перевезти 774 упаковки кави “Lavazza rossa”, вагою майже 194 кг. Орієнтовна вартість кави становить 150 тисяч гривень. У всіх випадках митники склали адміністративні протоколи. Жінкам загрожують санкції за недекларування товарів, що підлягають обов’язковому митному контролю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності