На львів’янку склали протокол за залишення дитини на пів години на дитмайданчику

Дитячий майданчик
Фото: Freepik

Донька періодично була в полі зору матері та мала мобільний телефон

Суд у Львові виправдав матір, яка залишила доньку на пів години на дитмайданчику. За час відсутності матері, перехожі викликали поліцію. Адвокат довів невинність жінки через відсутність свідків. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 2 серпня у Єдиному судовому реєстрі.

Як йдеться у матеріалах справи, поштарку Ріту Ш. притягнули до адмінвідповідальності через те, що її малолітня донька залишилась протягом 30 хв без нагляду на дитячому майданчику, що на вулиці Пулюя. До матері зателефонували з поліції в той час, як вона розносила пошту по сусідніх будинках, і повідомили, що знайшли її доньку. “Коли вона прийшла за дочкою, їй пояснили, що якась жінка вирішила, що вона залишила дитину напризволяще, без нагляду і викликала поліцію,” — йдеться у постанові. На матір склали протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Дитина періодично була в полі зору

На судовому засіданні адвокат заперечив вину підзахисної, зазначивши, що дитина періодично була в полі зору матері, оскільки жінка розносила пошту по сусідніх будинках. Також додав, що Ріта Ш. залишила дитину погратися залишивши їй воду та мобільний телефон для зв’язку.

Адвокат зауважив порушення у складанні протоколу, а саме відсутність свідків. Крім того, у протоколі не було вказано конкретного місця, де матір залишила свою дитину, та які саме норми Сімейного кодексу порушила жінка. Вивчивши матеріали справи, суддя Олександр Величко постановив закрити справу через відсутність складу адмінправопорушення.

Нагадаємо, нещодавно оштрафували матір з Червонограда, дитину якої госпіталізували з алкогольним отруєнням та психозом. Також штраф отримала львів’янка, чий син курив електронну сигарету на спортмайданчику.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності