41-річного львів’янина затримали за продаж наркотиків

41-річного львів’янина затримали за продаж наркотиків

Зловмисник продавав психотропи з рук в руки у межах Львова

У Львові правоохоронці викрили 41-річного торговця психотропами. Львів’янин збував наркотики клієнтам особисто й діяв у межах міста. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про затримання наркоторговця повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 31 серпня.

За даними правоохоронців, оперативники спільно зі слідчими викрили 41-річного львів’янина на продажі наркотиків. Працівникам поліції вдалося задокументувати кілька випадків, коли зловмисник збував “клієнтам” психотропи. У п’ятницю, 30 серпня, правоохоронці затримали наркоторговця.

Під час обшуку в місці його перебування поліцейські знайшли та вилучили різноманітні докази, зокрема психотропний засіб PVP, електронні ваги, засоби для фасування, гроші, зароблені злочинним шляхом та інші. Усе це скерували на дослідження до Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі повідомили 41-річному львів’янинові про підозру у незаконному виробництві, придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. наркоторговцю загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності