У Львові збудують новий клінічний корпус для невідкладної допомоги

У Львові збудують новий клінічний корпус для невідкладної допомоги

Корпус зведуть для лікарні Пантелеймона на вул. Миколайчука

У львівській лікарні св. Пантелеймона планують побудувати новий клінічний корпус для оперативного приймання пацієнтів, яких доставляє швидка невідкладна допомога. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев 30 серпня під час засідання виконавчого комітету.

Новий корпус матиме 6 поверхів

Новий корпус буде розташований на вул. Івана Миколайчука, 9 і матиме спеціалізоване відділення для екстреного приймання пацієнтів з невідкладними діагнозами. У ньому хочуть розмістити маніпуляційні для надання екстреної допомоги та палати. Згідно з візуалізацією корпус матиме 6 поверхів.

“Йде мова про посилення медичної інфраструктури лікарні на вул. Миколайчука у так званій червоній зоні, яка займається прийманням пацієнтів з невідкладними діагнозами. Тут під’їзд швидкої, необхідні перші маніпуляції і палатний фонд, який для цього треба в даній структурі. По архітектурі є намір органічно доповнити вже складений комплекс”, — пояснив Антон Коломєйцев.

Нагадаємо, у Львові на території Першого ТМО збудують будівлю з 6-поверховим паркінгом та укриттям. Її зводитимуть на вул. І. Миколайчука, 9. У ній передбачено укриття та прибудований 6-поверховий паркінг на 1300 машиномісць для потреб реабілітаційного центру UNBROKEN.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності