Із 2 вересня на вулицях Львова стане більше громадського транспорту

Із 2 вересня на вулицях Львова стане більше громадського транспорту

На маршрути громадського транспорту повернуть автобуси, які прибрали на літо

З понеділка, 2 вересня, на 20 маршрутах громадського транспорту Львова збільшать кількість автобусів. Зокрема АТП-1 поверне на дороги транспортні засоби, які прибрали на літо. Також додатковий транспорт випустять на маршрути приватні перевізники, повідомила пресслужба Львівської міської ради у четвер, 29 серпня.

“Загалом на лінії виїдуть від 30 до 35 додаткових автобусів. В основному, свої маршрути підсилить АТП-1. Комунальне підприємство має додати на маршрути 18-20 автобусів. Також підвищити випуски планують і приватні перевізники”, — розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

В середньому на кожну лінію виїдуть ще по 1-2 автобуси. Зокрема транспорту побільшає на маршрутах №1а, №3а, №5а, №6а, №9, №18, №20, №40, №46, №47а, №52, №61 та №92. Також приватні перевізники “Міра і К”, ПАТ ЛАТП 14630, “Фіакр Львів“ та “Епітранс“ випустять додатковий транспорт на маршрути №7, №11, №14, №17, №43, №31 та №48.

Натомість кількість громадського електротранспорту у Львові не зміниться — у Львівелектротрансу критично бракує водіїв.

Нагадаємо, у червні у Львові зняли з маршрутів громадського транспорту 21 автобус. Причиною зменшення кількості автобусів на рейсах назвали зменшення кількості пасажирів через завершення навчального року та початок сезону відпусток.

До слова, з 1 вересня у Львові зросте вартість проїзду в громадському транспорті для пасажирів, які оплачують готівкою. Ціна паперового квитка становитиме 25 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності