У Львові через пожежу у квартирі довелося евакуювати шістьох людей

У Львові горіла квартира на вулиці Грінченка: евакуювали шістьох людей

Внаслідок займання ніхто не постраждав, наразі причина займання невідома

У Львові вранці 28 серпня горіла квартира в багатоповерхівці. Внаслідок пожежі шестеро людей не могли самостійно вийти з будинку. Рятувальники евакуювали людей, ніхто з них не постраждав. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

За даними пожежників, пожежа виникла у квартирі на першому поверсі багатоповерхівки на вулиці Грінченка. Рятувальники отримали повідомлення про займання о 7:41. Внаслідок займання з приміщення вибивався чорний густий дим. “Через сильне задимлення, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю. Не гаючи часу надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів зору та дихання і розпочали евакуацію мешканців, одночасно ліквідовуючи пожежу,” — зазначили у ДСНС.

Врятували шість людей з задимленого приміщення

Вдалося евакуювати шістьох людей. Аби запобігти отруєнню продуктами горіння, на людей вдягали рятувальні капюшони та виводили на свіже повітря. Ще четверо мешканців будинку самостійно вийшли на вулицю.

Загасили вогонь у квартирі о 8:12. Полум’я знищило речі домашнього вжитку на площі 40 кв. м, а також пошкодило стіни та стелю. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини займання наразі невідомі, їх встановлюють фахівці.

Нагадаємо, напередодні у Львові на вулиці Садовій зайнялася пожежа. Горіло сміття на території колишніх складів. Того ж дня спалахувала пожежа у Винниках. Рятувальники евакуювали 22 людини через займання в квартирі, причиною міг бути павербанк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності