• Головна
  • Новини Львова
  • У львівській стоматологічній клініці пацієнт пережив зупинку серця після анестезії

У львівській стоматологічній клініці пацієнт пережив зупинку серця після анестезії

У львівській клініці пацієнт пережив зупинку серця після анестезії

Після введення препарату у 45-річного чоловіка раптово зупинилося серце, його врятували медики швидкої допомоги

В одній із стоматологічних клінік Львова у пацієнта раптово зупинилося серце після введення анестезії. 45-річному чоловікові ввели препарат для знечулення ротової порожнини, повідомили у Львівському Обласному Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф. Деталей не розголошують, посилаючись на лікарську таємницю.

Чоловіка госпіталізували до лікарні

За даними медиків, інцидент стався у суботу, 24 серпня. “Пацієнт 45 років, діагноз: Раптова зупинка кровообігу, що закінчилася спонтанним відновленням кровообігу. Стан після хірургічного втручання в ротовій порожнині”, — повідомили в центрі.

Як уточнили LVIV.MEDIA, у 45-річного пацієнта погіршилося самопочуття після проведення анестезії у стоматолога. Через реакцію на препарат у чоловіка раптово зупинилося серце.

Медики центру медицини катастроф швидко відреагували на виклик. Їм вдалося відновити серцевий ритм пацієнтові, йому допомагали дихати через трубку і штучно вентилювали легені. Чоловіка госпіталізували до лікарні святого Пантелеймона. Більше інформації у пресслужбі відмовилися надавати.

Крім цього, того ж дня, 24 серпня, на Львівщині провели ще дві успішні реанімації, врятувавши життя пацієнтам, які пережили раптову зупинку серця. Обидва випадки сталися у Дрогобичі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності