Суд виправдав львів'янку, яка вимкнула електрику в чужій квартирі

Електричний щиток

Дії львів’янки кваліфікували як дрібне хуліганство. За словами свідків, жінка намагалася таким чином попередити можливу пожежу

Галицький райсуд Львова виправ місцеву мешканку, яку звинувачували у дрібному хуліганстві. За матеріалами справи, жінка вимкнула електричне живлення чужої квартири. Свідки повідомили, що таким чином жінка намагалася попередити пожежну небезпеку, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 23 серпня у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, 30 травня о 14:00 Лариса Г. вимкнула електричне живлення у квартирі №2 на вулиці Дібровній, 6, обмеживши іншим особам доступ до житла. Поліція кваліфікувала дії жінки як порушення громадського порядку та спокою громадян. Однак адвокат вину Лириси Г. у вказаному адмінправопорушенні заперечив, долучивши пояснення свідків.

Суддя закрив справу через відсутність доказів у дрібному хуліганстві

“З матеріалів справи не вбачається, що дії були спрямованні на порушення громадського порядку та спокою громадян. Навпаки, вина спростовується поясненнями ОСОБА_2 та ОСОБА_3 (свідків — ред.), які стверджують, що ОСОБА_1 правомірно вимкнула електричне живлення , оскільки таким чином попередила можливість пожежної небезпеки,” — йдеться у постанові.

Відтак суд дійшов висновку про відсутність складу адміністративного правопорушення в діях Лариси Г. Суддя постановив закрити провадження у справі через відсутність доказів вини та складу правопорушення. Постанова може бути оскаржена в Львівському апеляційному суді протягом десяти днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності