• Головна
  • Новини Львова
  • На Львівщині встановили рекорд: військовим передали 10-тисячний дрон у межах проєкту "Пташки Перемоги"

На Львівщині встановили рекорд: військовим передали 10-тисячний дрон у межах проєкту "Пташки Перемоги"

Рекорд на Львівщині:«Пташки Перемоги» передав 10 тисяч дронів на фронт

Це найбільша кількість переданих дронів у межах одного регіону

В межах благодійного проєкту "Пташки Перемоги" захисникам та захисницям на передову передали вже 10-тисячний дрон, встановивши рекорд України. Це найбільша кількість дронів, переданих нашим оборонцям у межах одного проєкту з одного регіону. Про це 25 серпня повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Таку кількість дронів передали за півтора року роботи проєкту

Проект "Пташки Перемоги" зібрав та передав на фронт ще 323 дрони, серед яких був ювілейний 10-тисячний. Ці дрони отримали кілька військових формувань, зокрема батальйон ударних безпілотних комплексів "Ахіллес", батальйон безпілотних авіаційних комплексів "РАРОГ", 77-а окрема аеромобільна бригада, 420-й Окремий Стрілецький Батальйон, Інтернаціональний легіон та Львівський прикордонний загін.

“Дякую кожному, хто боронить нашу землю на фронті, і дякую кожному, хто донатить на цей крутий проєкт. 1,5 року тому важко було повірити, що ми досягнемо 10 тисяч, мабуть, таку ціль тоді собі ніхто і не ставив. Але спільними зусиллями, вміннями та наснагою разом нам вдалось це зробити. Вірю, що великі справи можна робити тільки разом, дякую проєкту “Пташки Перемоги”, який об’єднав багатьох у великих цілях, які наближають нашу перемогу”, — зазначив Максим Козицький.

Представники Національного реєстру рекордів України внесли ініціативу до Книги рекордів України. Таку кількість безпілотників ініціатива “Пташки Перемоги” зібрала менше, ніж за півтора року свого існування. Нагадаємо, нещодавно Фонд Козицького передав 100 унікальних дронів-камікадзе військовим. Крім того, військовим зі Львівщини передали ще 730 дронів в межах проєкту “Пташки перемоги“.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності