На Сихові п’яний водій розбив два припарковані авто

П’яний львів’янин розбив два припарковані авто

Рівень алкоголю в крові водія перевищував норму в 10 разів

У суботу, 24 серпня, у Львові п’яний 36-річний водій пошкодив два припарковані автомобілі. Рівень алкоголю в його крові перевищував норму в понад 10 разів. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

На порушника склали два протоколи

За даними патрульних, ДТП сталися пізно ввечері на вулиці Антонича. Там 36-річний водій автомобіля Volkswagen Tiguan у нетверезому стані в'їхав у два припарковані автомобілі Fiat Punto та Daewoo Nexia. Перевірка на пристрої Drager показала, що рівень алкоголю в крові водія становив 2,11 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

Поліція склала на водія два протоколи: за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та за скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Цієї ж ночі поліцейські склали протоколи ще на вісім водіїв, які також керували автомобілем у нетверезому стані.

Нагадаємо, нещодавно у Львові два п’яні водії в ДТП пошкодили чотири авто. Один із водіїв заснув прямо на місці. Крім цього, на Львівщині працівники патрульної поліції зупинили водія міжміської маршрутки за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з порушником вони виявили, що він був напідпитку. 32-річного водія оштрафували та склали на нього адмінпротокол.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності