• Головна
  • Новини Львова
  • Рейсовий автобус потрапив в потрійну ДТП у селищі біля Львова: вісім пасажирів госпіталізували

Рейсовий автобус потрапив в потрійну ДТП у селищі біля Львова: вісім пасажирів госпіталізували

ДТП з автобусом у Великому Любіні

Зіткнулися рейсовий автобус, вантажівка та легкова машина

У п’ятницю, 23 серпня, у Львівському районі трапилась потрійна ДТП за участі рейсового автобуса сполучення Львів — Погірці, вантажівки та автомобіля. Аварія трапилась біля селища Великий Любінь на трасі Львів — Самбір — Ужгород. Внаслідок аварії постраждали восьмеро людей, усіх госпіталізували. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі Екстреної швидкої допомоги.

Травми отримали вісім пасажирів автобуса

Як розповіли медики, внаслідок аварії біля селища Великий Любінь довелось госпіталізувати вісьмох людей. Троє потрапили до лікарні святого Луки на вулиці Навроцького. Медики констатували потерпілим закриті черепно-мозкові травми. Окрім того, у однієї потерпілої травма шиї. Решту п’ятьох пасажирів автобуса доставили до лікарні святого Пантелеймона, що на Миколайчука, з чисельними забоями та травмами щелепи. У деяких пацієнтів випали зуби.

З опублікованих очевидцями відео видно, що рейсовий автобус зіткнувся з напівпричепом, внаслідок чого у нього сильно пошкоджений бампер та переднє скло. Своєю чергою з автобусом зіткнулась легкова машина. У автомобіля від удару також пошкодився бампер.

Нагадаємо, того ж дня у Львові на вулиці Городоцькій зіткнулися Škoda та Tesla. Через аварію постраждала пасажирка однієї з машин та змінювали рух трамваї маршруту №6.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності