17 рятувальників гасили пожежу у вантажівці біля Львова

Пожежа у вантажівці біля Сокільників: гасили 17 рятувальників

Пожежа тривала понад годину. З опублікованих фото рятувальників видно, що вантажівка, ймовірно, перевозила тютюн

Біля Львова напередодні ввечері, 20 серпня, виникло займання у вантажівці. 17 рятувальників гасили пожежу. Ліквідувати полум’я вдалося за годину після звернення на 101, повідомили у ДСНС Львівської області. З опублікованих фото та відео рятувальників видно, що, ймовірно, вантажівка перевозила тютюн.

Пожежа виникла на трасі поблизу Сокільників

За даними рятувальників, пожежа виникла у напівпричепі Schmitz на трасі поблизу Сокільників. Повідомлення на лінію 101 надійшло о 22:19. “Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборці працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору,” — зазначили у ДСНС.

Припинити поширення вогню вдалося через годину, о 23:18. Повністю загасили полум’я о 23:26. Загалом до гасіння пожежі долучили 17 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Причина займання наразі не відома.

Львівський район: вогнеборці ліквідували займання в напівпричепі28 серпня о 22:19 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в напівпричепі марки "SCHMITZ". Подія трапилась на трасі поблизу с. Сокільники Львівського району.Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборці працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 23:18 вогнеборці локалізували пожежу та о 23:26 ліквідували.До ліквідації пожежі залучались 17 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.Внаслідок події ніхто не постраждав.

Posted by Головне управління ДСНС України у Львівській області on Wednesday, August 21, 2024

Нагадаємо, напередодні у Львові на сьомому поверсі багатоповерхівки загорілася кухня. Раніше на Львівщині водій електромобіля Nissan отримав опіки через пожежу в машині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності