• Головна
  • Новини Львова
  • Шоу з хімічними дослідами після вибуху колби припинять: заява дитячого розважального центру

Шоу з хімічними дослідами після вибуху колби припинять: заява дитячого розважального центру

Шоу з хімічними дослідами припинять після вибуху колби

Після вибуху колби, внаслідок якого постраждали троє дітей, адміністрація Leoland провела перевірку та вирішила більше не показувати хімічні досліди

У львівському дитячому розважальному центрі Leoland у понеділок, 19 серпня, заявили про припинення показу хімічних дослідів. Таке рішення прийняли після вибуху колби з сухим льодом, через який до лікарні потрапили троє дітей. Адміністрація центру зазначила, що аніматор попросив дітей відійти від столу перед тим, як проводити дослід, проте друзки від колби все одно поранили дітей.

Аніматор проводив дослід не вперше

Після вибуху колби із сухим льодом під час дитячого шоу 17 серпня, адміністрація Leoland повідомила, що проведе перевірку, аби з’ясувати причини випадку. Відтак опитали команду, яка була присутньою під час випадку та перевірили записи з камер спостереження. У розважальному центрі зазначають, що аніматор не вперше проводив дослід із термоколбою.

“В той день він робив ті ж дії, що й завжди, а також попросив дітей відійти подалі від столу, на якому стояла колба. На жаль, цього разу скляна посудина не витримала й тріснула. Ми зробили висновки із цього прикрого випадку, тому надалі припиняємо демонстрацію цієї складової у своїх шоупрограмах,” — заявили в Leoland.

До слова, правоохоронці відкрили кримінальну справу через вибух колби, внаслідок якого до лікарні потрапили троє дітей — двоє 9-річних хлопчиків і 10-річна дівчинка. За порушення обов’язків щодо безпеки дітей винуватцям загрожує до трьох років обмеження волі або штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності