У Львові мотоцикліст потрапив до реанімації після зіткнення з автомобілем

У Львові мотоцикліст потрапив до реанімації після зіткнення з автомобілем

За кермом мотоцикла був 37-річний львів’янин

У неділю, 18 серпня, у Львові зіткнулися автомобіль Mersedes-Benz та мотоцикл. Внаслідок аварії 37-річного мотоцикліста госпіталізували до реанімації. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії

За даними правоохоронців, ДТП сталася на вулиці Рудненській близько 12:00. Там зіткнулися автомобіль Mersedes-Benz, яким керував 31-річний львів’янин, та мотоцикл Kawasaki під керуванням 37-річного жителя Львова. Внаслідок аварії водій мотоцикла отримав серйозні травми — його госпіталізували до реанімації.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху. Винуватцеві ДТ може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на такий же строк. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, того ж дня 13-річний мотоцикліст постраждав у зіткненні з автомобілем на Львівщині.Він в’їхав в автомобіль Volkswagen Passat B7. Внаслідок аварії травми отримав мотоцикліст та 16-річна пасажирка авто. Також, напередодні неподалік Львова в ДТП загинув 15-річний мотоцикліст.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності