Поліція Львова відкрила кримінальну справу через вибух у дитячому центрі

Поліція Львова відкрила кримінальне провадження через вибух у дитячому центрі

За порушення обов’язків щодо безпеки дітей загрожує до трьох років обмеження волі або штраф

У Львові поліція розслідує вибух, який стався під час хімічного досліду у дитячому розважальному центрі Leoland. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.Про це 18 серпня повідомили у поліції Львівщини.

Постраждали двоє хлопчиків та одна дівчинка

За даними правоохоронців, ввечері 17 серпня, коли аніматор проводив дослід з використанням сухого льоду вибухнула колба. Внаслідок чого постраждали троє дітей — двоє 9-річних хлопчиків і 10-річна дівчинка, а також 32-річний аніматор. Усіх постраждалих доставили до лікарні.

За цим фактом поліція Львова відкрила кримінальне провадження за статтею, яка передбачає відповідальність за неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей. Санкції за цією статтею передбачають штраф або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі триває досудове розслідування, під час якого правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, у Leoland пояснили, що термоколба була частиною реквізиту під час відкриття нової станції у місті професій Kidlandia. Зазначили, що через вибух постраждав і аніматор. Дітям же констатували у лікарні легкі тілесні ушкодження і відпустили додому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності