У Львові двоє дітей потрапили до лікарні через отруєння чадним газом

У Львові двоє дітей потрапили до лікарні через отруєння чадним газом

Серед постраждалих немовля

За добу у Львові отруєння чадним газом зафіксували у трьох людей. Постраждали жінка та двоє дітей — серед них немовля. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Стан постраждалих — середньої важкості

Перший інцидент отруєння чадним газом трапився у квартирі на вулиці Огієнка, 18. Там постраждали двоє дітей — немовля 2023 року народження та підліток 16 років. Обох дітей з ознаками отруєння середньої тяжкості доставили до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Ще один випадок стався на вулиці Князя Романа 26. У квартирі отруїлася жінка, її вік поки не уточнюють. Потерпілу з отруєнням середнього ступеня важкості госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні. В обох випадках попередньою причиною отруєння вважається вплив чадного газу.

Нагадаємо, 16 липня, в одній із кав’ярень на вул. Кульпарківській двоє працівниць госпіталізували чадним газом від працюючого генератора. Також, раніше у Солонці, неподалік Львова, жінка та троє дітей отруїлися чадним газом, серед них — немовля. Їх швидко доправили до лікарень Львова. Жінку з хлопчиками госпіталізували до Міської дитячої клінічної лікарні, а дівчину — до Обласної клінічної лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності