У дитячому розважальному центрі у Львові вибухнула колба: постраждало троє дітей

Троє дітей постраждали від вибуху колби в Leoland

Від вибуху колби із сухим льодом постраждало троє дітей та аніматор

У Львові в суботу, 17 серпня, у дитячому розважальному центрі Leoland вибухнула колба із сухим льодом. Внаслідок вибуху постраждало троє дітей, усіх госпіталізовували. Про це повідомили у Telegram Львівської міськради “Львів.Оперативно”.

Колба вибухнула в руках аніматора

Як йдеться в повідомленні, випадок трапився ввечері у розважальному центрі Leoland, що на вулиці Мельника. Колба із сухим льодом вибухнула у руках аніматора. Троє дітей постраждали від вибуху, усіх доправляли до лікарні.

У Leoland додали, що термоколба була частиною реквізиту під час відкриття нової станції у місті професій Kidlandia. Зазначили, що через вибух постраждав і аніматор. Дітям же констатували у лікарні легкі тілесні ушкодження і відпустили додому.

“Нам прикро, що діткам, їхнім батькам, партнерам та всім гостям міста професій довелось пережити таке хвилювання. Ми усвідомлюємо, наскільки важливо, щоб LEOLAND – місце, куди приходять дітки, було максимально безпечним. Постійно використовуємо лише справний реквізит, дбаємо про надійність станцій, навчаємо команду. Зараз ретельно з'ясовуємо причини цього інциденту, перевіряємо відео із камер нагляду. Згодом повідомимо вам про деталі перевірки,” — зазначили у розважальному центрі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності