У Львові затримали 27-річного чоловіка через підозру у вбивстві знайомого

У Львові затримали 27-річного чоловіка через підозру у вбивстві знайомого

Підозрюваний наніс 47-річному знайомому смертельне поранення ножем

У Львові поліцейські затримали 27-річного закарпатця, якого підозрюють у вбивстві ножем знайомого. Підозрюваний завдав ножем удару 47-річному знайомому, після чого втік. Про це 17 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі затримання

У суботу 17 серпня, близько опівночі правоохоронцям повідомили про те, що на вул. Науковій невідомий зловмисник завдав удару ножем у ділянку грудей іншому чоловіку і втік. Опісля лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть пораненого.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це був 47-річний житель Львова. Вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Ним виявився 27-річний житель Закарпаття, який був знайомим загиблого. Він завдав удару ножем через сварку” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про умисне вбивство. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Досудове розслідування триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності