Підприємець із Зимної Води за 8 млн грн придбав дві ділянки біля Львова

Підприємець за 8 млн грн придбав дві землі біля Львова

Обидві ділянки призначені під будівництво

Підприємець із Зимної Води у п’ятницю, 16 серпня, придбав дві земельні ділянки у селі біля Львова за 8 млн грн. Ділянки площею 0,4 га та 0,1 га призначені під торговельні будівлі. Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Sale.

Підприємець викупив дві землі у Холодновідці

Перша ділянка площею 3786 кв. м, яку Зимноводівська сільська рада продала на аукціоні, розташована у Холодновідці. Призначена земля під будівництво торговельних будівель. Стартова ціна за лот — 5 млн грн.

За право придбати ділянку позмагалися троє учасників: Роман Пухир, Компанія Трансресурс та Олександр Мілашенко. Ще на етапі початкових ставок Роман Пухир запропонував найбільшу суму за лот — 6,5 млн грн. Тим самим здобув перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Надалі ставку Роману Пухирю довелося підняти в третьому раунді і з сумою 6 565 101 грн він став переможцем аукціону.

Друга ж ділянка має площу 976 кв. м та теж розташована у Холодновідці. Призначення землі таке ж, як і в першої ділянки. Стартова ціна — 1,38 млн грн. Лот хотіли придбати Роман Пухир та Ольга Ледвій. Зрештою, за 1 422 000 грн переміг Пухир.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ФОП Роман Пухир займається торгівлею в неспеціалізованих магазинах. Крім того, ремонтом комп’ютерів, наданням в оренду машин та консультацією з питань інформатизації.

Нагадаємо, напередодні у Запитові за 600 тис. грн придбала землю в селі біля Львова.за 1,2 млн грн. Крім того, нещодавно компанія з торгівлі м’ясом за 1,7 млн грн викупила землю під будівництво у Червонограді. Також компанія з виробництва паперу за 600 тис. грн придбала землю в селі біля Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності