Біля закинутого санаторію у Брюховичах хочуть звести апарт-готель

Біля закинутого санаторію у Брюховичах хочуть звести апарт-готель

Замовниками проєкту є власники “!FEST”, які нещодавно отримали дозвіл на будівництво поруч

У середу, 14 серпня, на засіданні архітектурно-містобудівної ради представили проєкт будівництва нового апарт-готелю у смт. Брюховичі. Готель планують звести на вулиці Курортній, 8, навпроти пам'ятника Богдану Хмельницькому. Територія будівництва розташована неподалік входу у закинутий санаторій “Львів”.

У готелі буде підземний паркінг, дитячий майданчик та кафе

Зараз на цій ділянці знаходиться одноповерхове кафе, яке вже не працює, його демонтують. На місці кафе планують побудувати чотириповерховий апарт-готель з кафе та магазинами на першому поверсі, однак через перепад висот у 1 метр на рельєфі, перший поверх будівлі буде на різних рівнях. У готелі передбачено 30 номерів, а також підземний паркінг на 25 машиномісць.

Будівлю хочуть розташовувати на відстані 4,5 метра від дороги вулиці Курортної, а між дорогою і готелем створять зелену зону та пішохідну доріжку. На території також передбачено місце для дитячого майданчика, що не є обов'язковою вимогою для готелів. Окрім цього, проєкт передбачає підземні смітники, паркомісця для велосипедів та укриття у підземному паркінгу. Фасад будівлі буде виконаний у темних тонах, щоб гармонійно вписатися в навколишній лісовий ландшафт.

На території, де планується будівництво, розташована трансформаторна підстанція. Зараз ведеться процес отримання необхідних містобудівних умов для її перенесення в інше місце.

Замовником проєкту є ТзОВ “Рівєра Сіті”. яке за даними аналітичної системи YouControl створене 8 місяців тому у Львові та займається орендою нерухомості. Власниками компанії є Андрій Худо, Юрій Назарук, Дмитро Герасімов. Їм також належить “Холдингу емоцій !FEST”. Нагадаємо, у квітні ще одній їхній компанії головний архітектор Львова Антон Коломєйцев погодив будівництво двосекційного багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вулиці Курортній у Брюховичах. Раніше це будівництво тричі забороняли, оскільки будинок мали зводити на території лісу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності