Організував ухилянту виїзд за 21 тис. євро: у Львові викрили прикордонника

Організував ухилянту виїзд за 21 тис. євро: у Львові викрили прикордонника

Гроші 21-річний прикордонник мав отримати через посередника

У Львові детективи Державного бюро розслідувань викрили 21-річного викладача навчального кінологічного центру Державної прикордонної академії на організації виїзду ухилянтів за кордон. Його затримали під час отримання 21 тис. євро від клієнта. Про це 15 серпня повідомила пресслужба ДБР.

Переправа поза межами пунктів пропуску

Прикордонник запропонував мешканцю Львівщини перевезти його за кордон. Свої послуги він оцінив у 21 тис. євро і також пообіцяв посприяти у виїзді до Європи його знайомим. Гроші прикордонник мав отримати через посередника, який не був обізнаний у схемі, 11 серпня поблизу автовокзалу у Львові. Після отримання грошей посередником, організатора затримали правоохоронці.

За планом, клієнт повинен був самостійно добратися до міста Чоп на Закарпатті, звідки, поки не встановлені супроводжуючі, мали переправити його в пішому порядку поза межами пунктів пропуску. Посадовець порадив чоловікові взяти з собою придатні для походів одяг та взуття” — йдеться в повідомленні ДБР

Прикордоннику повідомили про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон. Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності