У Львові на фестивалі Faine Misto зібрали 8 млн грн для бригади НГУ “Азов”

Faine Misto

Другий фестиваль Faine Misto у Львові зібрав 20 000 відвідувачів і майже 8 млн грн на “Азов”

У Львові музичний фестиваль Faine Misto, який вдруге провели у місті, зібрав майже 8 млн грн на потреби бригади НГУ «Азов». Про це 12 серпня повідомили у Львівській міській раді. Минулого року Faine Misto відвідало 15 тисяч людей і вдалось зібрати понад 3,7 млн грн військовим, а цьогоріч – це понад 20 тисяч відвідувачів і 7 914 675 гривень на “Азов”.

У повідомлені зазначають, що відвідувачі фестивалю одразу на головному вокзалі у Центрі туристичної інформації могли здійснити процедуру обміну вхідного квитка на браслет та отримати паспорт Файної Людини.

“Завдяки ТІЦ ми змогли розвантажити вхід на фестиваль. Минулого року люди змушені були кілька годин очікувати в черзі, поки всі пройдуть реєстрацію. Зараз вони одразу потрапляли в інформаційний центр, де проходили цю процедуру, поселялися в готелях і тоді спокійно, без речей, йшли на фестиваль. Це значно комфортніше і ми точно будемо цим користуватись у майбутньому”, – зазначив співзасновник фестивалю Faine Misto Володимир Пасяка.

Цьогоріч на фестивалі була локація Львова – Молодіжної столиці Європи 2025, де відвідувачів знайомили з ініціативами програми.

Фестиваль “Faine Misto 2024: Земля майбутніх легенд” відбувався 2-4 серпня.

“В концепцію фестивалю вклали ідею 5 стихій, які вирують у кожній людині та проявляються як сильні сторони у буденному житті, створюючи історії, про які в майбутньому розповідатимуть легенди”, — йдеться у повідомленні.

Фестиваль складався близько з 15 розважальних локацій та пресцентру для формально-неформальних бесід із запрошеними виконавцями та організаторами.

Цьогоріч Faine Misto розширився, на парк “Знесіння”, де розмістили активності від бригади НГУ “Азов”, Алеї громадських організацій та Львова – Молодіжної столиці Європи.

Також вперше в рамках фестивалю відбудеться Faine Music Forum, де представники креативних та музичних індустрій обговорять проблеми галузі та шляхи їх вирішення, а сцена Амфітеатру доповниться театральними виставами.

Нагадаємо, торік на етнофестивалі у Нагуєвичах зібрали майже 1,5 млн гривень для ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності