У Львові відкриють новий пункт видачі ЛеоКарт: оновлений список

Леокарт

У Львові один із пунктів ЛеоКарт змінить локацію

У Сихівському районі Львова пункт прийому документів та видачі ЛеоКарт змінить локацію. Від 13 серпня оформити персоналізовану транспортну картку ЛеоКарт можна буде в приміщенні ЛКП “Житловик-С” на проспекті Червоної Калини, 38. Про це 12 серпня повідомили у Львівській міській раді. У ЦНАП на проспекті Червоної Калини, 72а, оформлення пільгових ЛеоКарт не відбуватиметься.

“У зв’язку з відкриттям Центру рекрутингу української армії, роботу пункту ЛеоКарт у ЦНАПі на проспекті Червоної Калини, 72а припинено. Натомість вже із вівторка, 13 серпня, відновлюємо роботу пункту прийому в ЛКП “Житловик-С” на проспекті Червоної Калини, 38”, — йдеться у повідомленні.

Актуальний перелік пунктів прийому документів/видачі ЛеоКарт:

  • Центр обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського, 10;
  • ЛКП “Житловик-С” на просп. Червоної Калини, 38;
  • ЛКП “Господар” на вул. Пасічній, 49б;
  • Шевченківська РА на вул. Липинського, 11;
  • ЦНАП на вул. Виговського, 32;
  • Центр туристичної інформації на пл. Двірцевій.

У Львівській міськраді нагадують, що перед подачею документів для оформлення персоналізованої ЛеоКарт, необхідно записатися до електронної черги за номером телефону гарячої лінії: 0 800 303 007, обравши адресу, за якою буде зручно подати документи.

Також можна записатись онлайн, однак ця послуга доступна для 4 локацій - на вулиці Горбачевського, 10; вулиці Пасічній, 49б; вулиці Липинського, 11 та на площі Двірцевій.

На площі Двірцевій оформити ЛеоКарт без попереднього запису можуть учасники бойових дій, військовослужбовці, які отримали інвалідність внаслідок участі в бойових діях, ветерани АТО та гості міста, які мають право на пільговий проїзд. Для всіх інших громадян прийом здійснюється за попереднім записом.

У повідомленні також зазначають, що під час повітряної тривоги прийом відвідувачів у пунктах ЛеоКарт не проводять, тож запис скасовується.

Нагадаємо, з 12 липня у Львові стала доступна послуга безоплатної пересадки у міському громадському транспорті для власників загальних ЛеоКарт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності