У Львові 22-річний водій Toyota наїхав на 66-річного пішохода

У Львові 22-річний водій Toyota наїхав на 66-річного пішохода

Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був госпіталізований

У Львові 22-річний водій Toyota Avensis наїхав на 66-річного пішохода. Потерпілий отримав тілесні пошкодження та був госпіталізований. Про це 10 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП сталася 9 серпня, близько 14:00, на вул. Городоцькій у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, 22-річний львівʼянин на Toyota наїхав на 66-річного житлеля Львова, який переходив дорогу. Внаслідок інциденту пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке передбачене статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Поліцейські встановлюють обставини події

Нагадаємо, нещодавно на перехресті вулиць Стрийська та Наукова, водій автомобіля Mitsubishi збив пішохода. За даними правоохоронців, аварія сталася близько 03:00 години ночі. Внаслідок аварії постраждалого з травмами доставили до лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності