У Львові за пів мільйона відремонтують тротуар на проспекті Чорновола

На проспекті Чорновола за 500 тис. грн відремонтують тротуар

Відремонтують тротуар навпроти будинку №103 і до вулиці Варшавської

У п’ятницю, 9 серпня, Шевченківська районна адміністрація уклала договір з підрядником про ремонт частини тротуару на проспекті Чорновола за понад пів мільйона гривень. Йдеться про відтинок від будинку №103 і до вулиці Варшавської. Договір оприлюднили на сайті Prozorro.

Згідно з документом, ремонтні роботи виконає ТОВ “Будівельна компанія”Захід нео буд”. За 509 тис. грн підрядник має відремонтувати тротуар навпроти будинку №103 на проспекті Чорновола і до вулиці Варшавської. Зокрема, робітники розберуть наявне покриття, улаштують основи з піску та щебеню та укладуть там чорну австрійську бруківку (100 кв. м).

Підрядник гарантує якість робіт на два роки

Вартість матеріалів для ремонту обійдеться найдорожче — 270 тис. грн. На експлуатацію спецмашин виділили 57 тис. грн, а на заробітну плату працівників — 52 тис. грн. Загальновиробничі витрати вартуватимуть 35 тис. грн.

Підрядник має завершити ремонтні роботи до 30 жовтня цього року. Термін якості виконаних робіт, яку гарантує Будівельна компанія”Захід нео буд” — два роки. До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Будівельна компанія”Захід нео буд” зареєстрована 8 років тому на вулиці Панча у Львові. Компанією володіє Світлана Шостак. Займається товариство будівництвом, а також торгівлею будматеріалів та деревини.

Нагадаємо, наприкінці липня Галицька райадміністрація підписала договір на 600 тис. грн з ПП “Рома” про ремонт дороги на проспекті Чорновола. Підрядник має фрезерувати та заасфальтувати пошкоджені ділянки дорожнього полотна, а також провести ямковий ремонт. Роботи обіцяли завершити у вересні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності