Через ремонт трамвайної колії у центрі Львова тимчасово буде заблокований рух

У Львові через ремонт трамвайної колії буде тимчасово заблокований рух вулицею

Ремонт колії на вулиці Винниченка триватиме протягом трьох днів

У Львові рух по вулиці Винниченка для автомобілів та громадського транспорту тимчасово заблокують. Дорогу перекриють на три дні, щоб замінити аварійну ділянку трамвайної колії. Трамваї на час ремонту продовжать курсувати встановленими маршрутами, повідомила пресслужба Львівської міської ради у четвер, 8 серпня. А автомобілі об’їжджатимуть дорогою біля обласної адміністрації.

Як повідомили у міськраді, ремонт триватиме з понеділка, 12 серпня, по середу, 14 серпня. За три ночі працівники ЛКП “Львівелектротранс” планують замінити 50 м аварійної ділянки трамвайної колії та замостити міжколійний простір бруківкою. У цей час рух по вулиці Винниченка, 10-12 буде заблоковано для усього автотранспорту.

“Роботи проводитимемо виключно у нічний час, аби не впливати на зміну трамвайного руху за затвердженими маршрутами. Тому трамваї №1, 2, 7, 9 вдень курсуватимуть за звичним маршрутом. Натомість автобуси громадського транспорту і приватні авто змушені будуть об’їжджати місце робіт, оскільки там буде демонтовано бруківку. Об’їзд, відповідно до погодженої в поліції схеми, буде по вулиці Винниченка, біля обласної адміністрації”, — зазначив начальник служби колії ЛКП “Львівелектротранс” Богдан Янішевський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності