У Львові на 7 років тюрми засудили чоловіка за пʼяну різанину

У Львові на 7 років тюрми засудили зловмисника за пʼяну різанину

Під час суперечки через дружину, обвинувачений порізав свого знайомого

Шевченківський районний суд Львова визнав винним Миколу К. у спробі на навмисне вбивство. Під час пʼяного конфлікту обвинувачений ледь не зарізав знайомого, йдеться у вироку, який оприлюднили 6 серпня в Єдиному державному реєстрі

Конфлікт через дружину

Як встановив суд, інцидент трапився 11 жовтня 2022 року, близько 15:30. Микола К. разом з потерпілим разом обідали та розпивали алкоголь. Під час розмови у чоловіків виник конфлікт через дружину Миколи К. За словами зловмисника, потерпілий ображав його, як чоловіка.

Бувши у квартирі потерпілого, вони розмовляли, вживали спиртні напої. Через деякий час, потерпілий почав розповідати про стосунки з дружиною обвинуваченого. Ображав його, як чоловіка, просив покинути дружину і дитину та виїхати з помешкання, щоб не заважати потерпілому і дружині «один одного кохати». Відтак, між ним та потерпілим виник словесний конфлікт” — йдеться у вироку.

Під час суперечки потерпілий схопив Миколу К. за горло, після чого зловмисник схопив ніж та завдав декілька ударів в різні частини тіла. Потерпілий, отримавши декілька колотих та різаних ран, вибіг з квартири та почав кликати на допомогу. Через деякий час зловмисник втік з місця події, щоб його не затримали. На суді Микола К. частково визнав свою вину, попросив вибачення у потерпілого та просив суворо його не карати.

Суд знаходить, що попри часткове визнання обвинуваченим своєї вини у вчиненому, його винуватість доводиться іншими доказами, здобутими під час судового розгляду справи. Оцінюючи показання потерпілого в судовому засіданні, суд надає їм віри, оскільки вони знаходяться в об`єктивному зв`язку з матеріалами справи, стверджуються іншими письмовими доказами та частковими визнавальними показаннями обвинуваченого, висновками експертиз” — йдеться у вироку.

Відтак суд визнав винним Миколу К. за статтею про замах на умисне вбивство. Йому призначили 7 років позбавлення волі. Строк відбуття покарання почали рахувати з часу фактичного затримання, 11 жовтня 2022 року. На вирок може бути подана апеляційна скарга.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності