• Головна
  • Новини Львова
  • У львівській лікарні святого Пантелеймона за 5 млн грн відремонтують технічні приміщення

У львівській лікарні святого Пантелеймона за 5 млн грн відремонтують технічні приміщення

У Львові за 5 млн розблять ремонт приміщень лікарні Пантелеймона

Ремонтні роботи мають закінчити до кінця року

Перше ТМО Львова у понеділок, 5 серпня, уклало договір із підрядником про капітальний ремонт частини технічних приміщень головного корпусу лікарні святого Пантелеймона. Загальна вартість робіт, які має виконати ТОВ “ВІФА “ПРОЕКТ-БУД” — 5 млн грн, про це йдеться на сайті Prozorro.Sale.

Згідно з договором, підрядник має зробити капітальний ремонт частини технічних приміщень дев’ятого поверху 6-го блоку головного корпусу лікарні на вулиці Миколайчука, 9. Найдорожче вартують матеріали — 2,5 млн. Зарплата робітникам — 560 тис. грн, ще 295 тис. грн виділили на загальновиробничі витрати. Зокрема, підрядник має виконати наступні роботи:

  • з серпня по листопад ремонтуватимуть стіни, підлогу, стелі та прорізи
  • з серпня по жовтень провести системи опалення, кондиціонування та вентиляції
  • у серпні провести внутрішню каналізацію
  • встановити систему автоматичної пожежної сигналізації

Підрядник гарантує якість робіт на 10 років

Гарантія якості робіт, яку гарантує “ВІФА”ПРОЕКТ-БУД”, — 10 років. До слова, з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “ВІФА”ПРОЕКТ-БУД” зареєстроване у Львові, на вулиці Зубрівській і надає послуги з будівництва житлових і нежитлових приміщень протягом 20 років. Власником компанії є Остап Караїм.

Нагадаємо, окрім ремонту технічних приміщень, у лікарні святого Пантелеймона облаштують операційну і кабінет за 16,7 млн грн. Крім цього, перше ТМО Львова уклало договір із компанією “Вельт Кепітал” про утеплення фасаду лікарні на вулиці Орлика.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності