• Головна
  • Новини Львова
  • Галицька райадміністрація замовить ремонт хідників у центрі Львова на понад 2 млн грн

Галицька райадміністрація замовить ремонт хідників у центрі Львова на понад 2 млн грн

Галицька райадміністрація замовить ремонт хідників у центрі Львова на понад 2 млн грн

Тротуари ремонтуватимуть на трьох вулицях — Кирила і Мефодія, Коцюбинського та Гладишевського

У вівторок, 30 липня, відбувся тендер на ремонт тротуарів на трьох вулицях у центрі Львова. Закупівлю з очікуваною вартістю у майже 3 млн грн опублікувала на сайті prozorro Галицька районна адміністрація. За результатами тендеру, перемогла компанія, яка запропонувала зробити ремонт на 0,5 млн грн дешевше.

Як йдеться на сторінці тендера, Галицька районна адміністрація запланувала ремонт тротуарів на вулиці Кирила і Мефодія, а також частковий ремонт на двох бічних вулицях — Коцюбинського та Гладишевського. Там мають замінити асфальтове покриття на бетонні плити, встановити нові бордюри та відремонтувати деякі каналізаційні колодязі. Витратити на ремонт у райадміністрації планували 2,82 млн грн.

У тендері взяли участь три компанії зі Львівщини — ТОВ "Трансбудторг", яке належить Андрію Гуку та Віталію Виннику, ПП "Буд-Бізнес-Ром", яким володіє Роман Новіцький та будівельна компанія “Захід Нео Буд”, власницею якої є Шостак Світлана. Під час тендеру “Захід Нео Буд” та "Буд-Бізнес-Ром" запропонували зробити ремонт тротуарів за 2,69 млн грн та 2,59 млн грн відповідно, згодом вони знизили ціни своїх послуг. Попри це, найнижчу пропозицію у тендері надало ТОВ "Трансбудторг", — 2,43 млн грн.

Наразі Галицька районна адміністрація ще не прийняла рішення про визначення переможця тендеру. На сторінці закупівлі вказано, що ремонт тротуарів потрібно завершити до кінця 2024 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності