Мешканця Львівщини ув’язнили за незаконне зберігання канабісу та гранати

Граната РГД-5

Суд призначив порушнику п’ять років ув’язнення

Городоцький міськрайонний суд виніс вирок місцевому мешканцю, який зберігав вдома ручну гранату та канабіс. Обвинуваченому призначили п’ять років в’язниці, про це йдеться у вироку, який оприлюднили 29 липня у Єдиному державному реєстрі.

Правоохоронці виявили зброю та наркотики під матрацом

5 травня минулого року мешканець села Речичани, що в Городоцькому районі, незаконно придбав осколкову ручну гранату РГД-5 із запалом, а також канабіс вагою 263,45 г. За матеріалами справи, зброю та наркотики обвинувачений знайшов у кущах біля залізничного вокзалу. 22 січня правоохоронці провели обшуки в помешканні Мар’яна С. і знайшли заборонену речовину та гранату під матрацом.“В суді вину визнав, не заперечує фактичних обставин, які викладені в обвинувальному акті, …усвідомлює протиправність вчиненого, кається, просить суворо не карати,” — йдеться у вироку про обвинуваченого.

Суд визнав Мар’яна С. винним за двома статтями: незаконне поводження зі зброєю та незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Враховуючи попередні судимості обвинуваченого, суд призначив покарання — 5 років і 3 місяці позбавлення волі.

Також суд постановив стягнути з засудженого 4165 грн процесуальних витрат на користь держави та знищити вилучені гранату та наркотики. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення.

Нагадаємо, нещодавно львів’янин уник покарання за вибух навчальної гранати в будинку. Крім того, ще один 50-річний мешканець Львова кинув на подвір’я гранату і втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності